Blij kind tijdens logeerweekend

Logeerweekend voor kinderen met PGB

NUzorg organiseert logeerweekenden voor kinderen met een gedragsstoornis, verstandelijke beperking of een stoornis uit het autistisch spectrum. Ontspanning, respect voor elkaar en gezelligheid staan tijdens deze logeerweekenden centraal.

De logeerweekenden vinden plaats in onze vaste accommodatie, een gezellig logeerhuis in Woerden. Hetzelfde huis wordt gebruikt als locatie voor deeltijdwonen. Dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.

Activiteiten tijdens logeerweekenden

Kinderen houden ervan om naar buiten te gaan. Actief bezig te zijn. Ons logeerhuis, midden in het Groene Hart is een ideale uitvalsbasis om te gaan wandelen, fietsen, kanovaren of zeilen. Maar ook voor knutselen, voetballen of een dagje naar een pretpark of museum. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de activiteiten aansluiten bij de interesse van de kinderen.

Begeleiding tijdens de logeerweekenden

De begeleiding bestaat uit gediplomeerde en bevoegde zorgverleners. Momenteel biedt onze accommodatie plaats aan negen kinderen en drie begeleiders. Kinderen die deelnemen aan het logeerweekend worden op vrijdagmiddag door ons opgehaald en op zondagmiddag weer thuisgebracht.

Vergoeding uit PGB

De kosten van het logeerweekend kunnen worden vergoed uit het PGB.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in onze logeerweekenden kunt u contact met ons opnemen voor informatie over beschikbaarheid en tarieven.

Bewust met voeding

Aandacht voor gezonde voeding

Lichaamsbeweging en gezonde voeding zijn de basis van een gezonde leefstijl. Daar besteden we bij NUzorg aandacht aan! Tijdens onze uitstapjes met de kinderen kiezen we bewust voor gezonde tussendoortjes. Natuurlijk houden we ook rekening met allergieën en diëten.

Nieuw: Deeltijdwonen

NUzorg is onlangs in Woerden begonnen met een project voor deeltijdwonen voor jongeren en jongvolwassenen met een beperking. De jongeren wonen een aantal aaneengesloten dagen per week thuis en op de andere dagen in ons logeerhuis.

lees meer