Blij kind tijdens logeerweekend

Logeerweekend voor kinderen met PGB

NUzorg biedt kinderen met een gedragsstoornis, verstandelijke beperking of een stoornis uit het autistisch spectrum de mogelijkheid om een weekend te komen logeren in ons logeerhuis in Woerden. Ontspanning, gezelligheid en espect voor elkaar staan tijdens deze logeerweekenden centraal.

De logeerweekenden vinden plaats in onze vaste accommodatie, een gezellig logeerhuis in Woerden. Hetzelfde huis wordt gebruikt als locatie voor deeltijdwonen. Dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.

Activiteiten tijdens logeerweekenden

Kinderen houden ervan om naar buiten te gaan. Actief bezig te zijn. Ons logeerhuis is midden in het Groene Har. Van daaruit kunnen we gaan wandelen, fietsen of kanoën. Maar ook voor activiteiten binnenshuis hebben we voldoende ruimte. We zorgen dat de activiteiten aansluiten bij de interesse van de kinderen.

Begeleiding tijdens de logeerweekenden

De begeleiding bestaat uit gediplomeerde en bevoegde zorgverleners. Momenteel biedt onze accommodatie plaats aan negen kinderen en drie begeleiders. Kinderen die deelnemen aan het logeerweekend worden op vrijdagmiddag door ons opgehaald en op zondagmiddag weer thuisgebracht.

Vergoeding uit PGB

De kosten van het logeerweekend kunnen worden vergoed uit het PGB.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in onze logeerweekenden kunt u contact met ons opnemen voor informatie over beschikbaarheid en tarieven.

Bewust met voeding

Aandacht voor gezonde voeding

Lichaamsbeweging en gezonde voeding zijn de basis van een gezonde leefstijl. Daar besteden we bij NUzorg aandacht aan door bewust te kiezen voor gezonde tussendoortjes. Natuurlijk houden we ook rekening met allergieën en diëten.

Deeltijdwonen

NUzorg biedt in Woerden deeltijdwonen aan voor jongeren en jongvolwassenen met een beperking. De jongeren wonen een aantal aaneengesloten dagen per week thuis en op de andere dagen in ons logeerhuis.

lees meer